Η Εταιρεία

Το κτηματομεσιτικό γραφείο  «Ακίνητα Πόλις Μεσιτική» ξεκίνησε την λειτουργία του από τον Μαρίνο Κωνσταντάτο Μεσίτη Αστικών Συμβάσεων – Αρχιτέκτονα Μηχανικό με έδρα το Παλαιό Φάληρο Αττικής.  

Είναι μέλος του κτηματομεσιτικού οργανισμού «Ακίνητα Πόλις» ο οποίος έχει δέκα γραφεία στον Νομό Αττικής.

Γνωρίζουμε καλά πως το ακίνητο είναι το ακριβότερο προιόν στην αγορά και ότι για τον μέσο αγοραστή / πωλητή η συνδιαλλαγή αυτή μπορεί να είναι η πιο σημαντική στη ζωή του.

Έχοντας αυτό κατά νου, έχουμε θέσει σαν στόχο και απαντάμε με συνέπεια και πληρότητα σε κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη των πελατών μας και να παρέχουμε υψηλής ποιότητας κτηματομεσιτικές υπηρεσίες που εξελίσσονται, διευρύνονται και εμπλουτίζονται διαρκώς.

Η μακρόχρονη παρουσία μας, η άριστη γνώση της περιοχής και η ενασχόληση του γραφείου μας με το Παλαιό Φάληρο, αποτελούν μερικά από τα πλεονεκτήματα μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σας!

 

Μαρίνος Κωνσταντάτος
Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων – Αρχιτέκτονας Μηχανικός

Μαρίνος Κωνσταντάτος Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων – Αρχιτέκτονας Μηχανικός

Γεννήθηκα στην Αθήνα και από το 1975 είμαι κάτοικος Παλαιού Φαλήρου. 

Από το 2001 εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας (Αρχιτέκτων Μηχανικός) με αντικείμενο την μελέτη, κατασκευή, επίβλεψη ιδιωτικών και δημόσιων έργων.

Η ενασχόληση μου με τον κτηματομεσιτικό κλάδο ξεκίνησε το 2009.

Το 2013 ξεκίνησα την λειτουργία του κτηματομεσιτικού γραφείου με την επωνυμία «Ακίνητα Πόλις Μεσιτική» με έδρα το Παλαιό Φάληρο Αττικής.

Είμαι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  (ΤΕΕ), του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών – Αττικής (ΣΜΑΣ), της Ένωσης Μεσιτών Ακινήτων Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδος (ΕΠΠΑ), όπως επίσης  της Ένωσης Κτηματομεσιτών Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (NAR).

 

H Ακίνητα Πόλις Μεσιτική είναι μέλος των:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΑΤΤΙΚΗΣNATIONAL ASSOCIATION OF REALTORSΕΛΛΗΝΙΚΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΑΡΑΒΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ
 

 

 

 

 

 

 

Ακίνητα Πόλις Μεσιτική

Διεύθυνση:
Αγ. Αλεξάνδρου 5
Εμπορικό Κέντρο Φλοίσβος
τ.κ. 17561, Παλαιό Φάληρο

Τηλέφωνο:
210 9825923

Fax:
210 9825920

Email:
info@hpolis-mesitiki.gr

Χάρτης της έδρας μας